Колко време отнема регистрацията на фирма- дружество с ограничена отговорност в България?

Колко време отнема регистрацията на фирма- дружество с ограничена отговорност в България?

Ще отнеме около 15 минути, за да попълните и изпратите нашия прост онлайн формуляр за кандидатстване, където ще въведете подробностите за вашата нова компания. Ние ще извършим преглед на вашата поръчка преди подаване и след това ще я препратим до Агенцията по вписания, на които обикновено са необходими между 1-2 дни, за да регистрират дружество с ограничена отговорност. Моля, имайте предвид, че този график зависи от натовареността на „Регистрация на фирма“ за деня и понякога може да отнеме повече време.

Какъв тип компания или структура да избера?

По-голямата част от компаниите, регистрирани в България, са дружества с ограничена отговорност – известни също като частни дружества с ограничена отговорност. Те се използват за извършване на нормален търговски бизнес с цел собствениците (акционерите) да реализират печалба, като същевременно осигуряват защита от ограничена отговорност, ако компанията изпадне във финансови проблеми.

Като алтернатива, ако желаете да създадете организация с нестопанска цел, може би за спортен клуб или работнически кооператив, ще трябва да създадете дружество с ограничена отговорност. 

„Регистрация на фирма“ също така предоставя няколко структури на дружество с ограничена отговорност със специфични изисквания и цели: компании с множество класове акции, благотворителни организации, право на управление на компании, управление на собственост.

Как да отворя бизнес банкова сметка?

Най-добрият начин да отворите бизнес банкова сметка за вашата компания с ограничена отговорност е да ни позволите да направим заявлението вместо вас с един от нашите 8 банкови партньори.

Всички наши пакети за регистрация на фирми включват опция за бизнес банкиране. Просто изберете желаната банкова сметка, когато стигнете до страницата Банкови партньори по време на процеса на кандидатстване за компанията. Веднага след като вашата компания бъде създадена, ние ще ви изпратим имейл, съдържащ линк за кандидатстване за избраната от вас банкова сметка. След като попълните заявката си, вашата бизнес банкова сметка ще бъде отворена в рамките на минути или дни – в зависимост от банката, която сте избрали.

Имаме най-добрия избор от бизнес банкови сметки в индустрията за създаване на компании в Обединеното кралство. Така че, независимо дали търсите сметка с бързо и лесно онлайн кандидатстване, такава, която не изисква кредитна проверка, или период на безплатно бизнес банкиране – ние вярваме, че имаме банковата сметка, която ще отговаря на вашите нужди.

Защо предлагате различни адресни услуги и каква е целта им?

„Регистрация на фирма“ предлага три адресни услуги. Седалищният адрес и адресът на служба са законови изисквания за всички дружества с ограничена отговорност. „Регистрация на фирма“ изисква официален адрес за кореспонденция на компанията (адресът на регистрирания офис) и официален адрес за директорите на компанията, акционерите и секретарите на компанията (адресът на службата). И двата адреса са публични и толкова много клиенти предпочитат да използват нашия адрес и да защитят поверителността на домашния си адрес.

Ако размисля, мога ли да закрия фирмата си евтино и лесно? Краткият отговор е да! Ако регистрирате фирма и решите да не започвате да търгувате, закриването (или заличаването) на компанията е лесен и евтин процес. „Регистрация на фирма“ предоставя рентабилна услуга за прекратяване на компания.