Онлайн кредит — удобно решение за малкия и среден бизнес

Предприемчивите бизнесмени знаят как да осигурят финансиране за проектите си, без да посягат на личните си авоари. А милиардери като Доналд Тръмп и Роман Абрамович съветват „Никога не посягайте на спестяванията си, ако можете да осигурите външно финансиране на бизнеса си”. За целта днес можете да използвате и online kredit.

Рискът от загуба на личните средства, тласка все повече предприемачи да заложат на тегленето на кредити, за да стартират бизнеса си. Решение, което има немалко преимущества.

Тъй като банковите институции подлагат на сериозни анализи и строг контрол отпускането на средства за малкия и среден бизнес, финансирането на подобни проекти се оказва твърде скъпо начинание. От друга страна, ако имате само една идея и никакви средства, с които да гарантирате успешната й реализация, много е вероятно да получите категоричен отказ.

От друга страна, решение за малкия и средния бизнес е възможността за използване на онлайн кредит. При него не се изисква осигуряване на лични средства за финансиране, плащане на такси, или деклариране на средства. Достатъчно е да отделите 10 минути от времето си, за да попълните формуляра и половин час, за да получите одобрение.

Все повече млади предприемачи избират тази стъпка пред варианта да се опитат да изтеглят кредит от банкова институция. Начинаещи интернет специалисти казват, че в основата на вече успешните им проекти стои именно микрокредит, изтеглен без проверка и доказване на доходите.

„Исках да стартирам собствена фирма за уеб дизайн, но нямах нужните средства, за да стартирам. Банките ме отхвърляха като рисков клиент, тъй като нямах дял от собствени средства, а предложенията за кредитна карта бяха изключително неизгодни за мен. Накрая прибегнах до online kredit, тъй като не се изискваше проверка на доходите”, споделя Д. И. от София. Днес той развива успешна фирма за уеб дизайн. И е доволен от възможността, която е получил.

Leave a Reply