Кредит без доказване на доход и поръчител

Да получиш банков кредит днес е трудна задача. Заради сложната банкова политика, кредитирането от банка си е направо мисия невъзможна, особено ако се нуждаете от бърз и краткосрочен кредит. От друга страна, практика на тези кредитни институции е да ви предложат кредитна карта, ако се касае за малки суми, а нейните такси така ощетяват бюджета ви, че е огромно предизвикателство да я покриете. А ако случайно го направите преди определения срок, като нищо ще отнесете някоя неочаквана неустойка. Освен това, за да получите кредит от банката винаги трябва да докажете доходите си и да разполагате поне с един поръчител.

Можете да си спестите всичко това и да се възползвате от услугите на финансова компания за краткотрайни кредитни услуги. Получете кредит без доказване на доход и поръчител, който да покриете в кратки срокове и който да получите също в още по-кратки такива.

Всичко, от което се нуждаете за една подобна услуга, е да разполагате с връзка с интернет и малко свободно време, за да заявите вашия интернет кредит. Оттам — насетне одобрението става изключително бързо и в кратки срокове.

Получаването на сумата също става по удобен за клиентите начин, както и погасяването на задълженията. А за лоялните клиенти се предвиждат и допълнителни преференциални условия и услуги.

Ако искате да купите нова печка на жена си, или да заведете гаджето си на почивка, не е необходимо да пишете пълна автобиография, за да получите подобен краткосрочен кредит. Достатъчно е само да дадете най-необходимата информация, без да изпадате в подробности, относно това за какво смятате да използвате парите, финансовото или имотното си състояние.

И докато банките изискват тонове лична информация от вас и ви задължават с поръчители, такси и други разходи, то при един краткосрочен кредит, всички тези неудобства са ви спестени. Да не говорим, колко време спестявате и колко по-удобно е да свършите всичко по интернет, навсякъде, където се намирате.

Leave a Reply