Холни секции

Холни секции

Холът като помещение в къщата е може би една от най-използваните стаи, в която семейството прекарва огромна част от ежедневието си. Точно за това той трябва да бъде обзаведен практично и функционално.

Смело може да се каже, че времето на огромните холни секции вече отдавна отмина, независимо че те притежават едно голямо предимство – размера. Колкото и да е удобно да имате голяма секция в хола, трябва да признаем, че тя напразно „задушава“ стаята и кара пространството да изглежда по-малко.

Да, вярно е, че може да поберете изключително много вещи в нея, но истината е че значителен процент от тях най-вероятно са непотребни и ние ги  складираме… само защото имаме място. Не правете повече тази грешка. Заменете старата холна секция с нова, практична, стилна и удобна такава. Това решение ще донесе изцяло нов облик на хола ви.

Съвети при избор

Най-напред помислете с разстоянието, с което разполагате – част от стената или цялата стена, дължина на стената, врати, които се отварят в близост, трябва ли секцията да включва и място за телевизор, височина на стаята и не на последно място дизайн. След изясняването тези основни моменти вече ще имате доста по-голяма ориентация относно какво да търсите.

Следва въпроса с чекмеджетата и откритите рафтове. Тук е добре да имате предвид, че колкото повече открити пространства има по секцията, толкова по-често ще се налага да бършете прах. Без съмнение, доста досадно занимание за всяка домакиня, за това не го пренебрегвайте. Относно чекмеджетата ви препоръчваме да търсите секции, притежаващи шкафове с различна дълбочина. Така ще имате вариант за побиране на разнообразни предмети.

Ако притежавате много книги, е добре да помислите за секция с модул библиотека. Този вариант ще улесни побирането на книгите ви и ще изглежда добре на външен вид.

Като цяло, имайки предвид всички тези критерии, ние ви съветваме да се доверите да модулните холни секции. Тяхното предимство се състои в това, че може да изберете такава комбинация от модули, която да пасне на всяко пространство. 

Модулите са независими един от друг и могат да бъдат поставяни както и където ви устройва. Друг плюс при закупуването на модулна холна секция е че не е задължително да взимате всички модули, а да кажем само тези, които биха имали реално и практично приложение във вашия дом. Модулните секции са иновативни и уникални и чрез тях можете да придадете изискан и разчупен стил на дома си. Стил, който да удовлетворява както нуждите ви за съхранение на вещи, така и усещането ви за приятна атмосфера у дома.

По материали от Benchtalks.com.