Имоти от собственик или от брокер да изберем?

Много хора предпочитат да купуват имоти от собственик, вместо да използват агенция за недвижими имоти или така наречените брокери. Много често се случва, така че да се опитаме да продадем имота си чрез брокер, но сделката се влачи с месеци, взимат се големи комисионни и има скрити такси. Какво е решението на проблема, ще прочетете по-долу.

Защо да купуваме имоти от собственик?

При положение че изберете да купувате имоти от собственик, ще си спестите както време, така и пари. Вие няма да плащате такси и комисионни, няма да ви бавят месеци наред, намирате имот на цена, която можете да си позволите, вместо да ви предлагат изключително скъпи имоти. Всичко това може да се случи, ако използвате услугите на сайта Sobstvenik.bg.

Онлайн платформата, която цитирахме по-горе ви позволява да закупите апартамент, къща, вила или парцел много лесно и бързо. Вие разглеждате предложенията в сайта, а оформянето на документи и проверката на имота се извършва от юристи, за да може да бъде осъществена сделката. Най-често до 5 работни дни, се постига покупката и се извършва плащането.

Ако използвате агенция за недвижими имоти, сроковете са много по-дълги, а и дължите най-различни такси и комисионна за брокерите. За да избегнете всичко това, вариантът е да закупите имота директно от собственика. Не се притеснявайте за правните процедури, тъй като професионалистите от Sobstvenik.bg ще ви съдействат да преминете успешно през тях.

Как да продадем имоти бг в интернет?

В случай че имате имоти бг и искате да ги продадете, можете да го направите по интернет. Вашата задача е да включите имота ви в системата, като публикувате негово описание, сложите снимки и цена. От този момент нататък можете да очаквате проверка на имота от служителите на Sobstvenik.bg, които ще добавят обявата в тяхната онлайн платформа.

Буквално хиляди клиенти ще видят вашия имот и ще могат да го закупят. Вие ще получите оферти и предложения, без да губите време. Продажбата на имота преминава през няколко етапа, а именно оглед и посещение на нотариус и ако всички документи на имота са изрядни, ще получите плащането до няколко дни. Това е всичко, което трябва да направите, за да извършите продажбата. Надяваме се, че сме успели да ви помогнем и ви желаем краен успех.