Кредит до заплата – бързото решение на всеки проблем

Осигуряването на допълнителни средства за покриване на разходите за битови сметки често се превръща в предизвикателство за съвременния човек. А колкото и да работим, парите невинаги стигат за покриване на сметките в срок. Най-често прибягваме до кредит до заплата–едно доста лесно решение. Но до колко всъщност е изгодна една подобна инициатива?

1. Голяма конкуренция–изгодни условия

В атмосферата на изключително оспорвана пазарна конкуренция, все повече кредитни фирми за микрофинансиране осигуряват гъвкави условия за теглене на кредит. Например могат да ви отпуснат абсолютно безлихвен кредит, ако сте лоялен и коректен клиент, или да ви предложат процент от печалбата, ако се превърнете в неформален сътрудник и привлечете свои приятели като клиенти. Някои фирми стигнаха до там, че са готови да отпуснат дори кредит, който е на половин цена, само и само да привлекат потребителите.

2. Кратки срокове – ниски лихви

Ако се ангажирате с банков кредит, лихвите могат да се окажат по-скъпи и от самия кредит. Освен това калкулацията показва, че сумата, която ви се наложи да връщате, често пъти е в двоен и дори троен размер. При това кредитния калкулатор не ви показва таксите за документация , застраховка, допълнителни пакетни услуги, които също се заплащат и оскъпяват месечната ви вноска. От друга страна микрокредитите са доста по-удобни за ползване – взимате кредит до заплата, връщате го срещу почти минимална лихва и забравяте, че сте имали подобни задължения.

3. Изгодни програми за лоялни клиенти

Още едно предимство на микрокредитирането. Лоялните клиенти получават отстъпка от лихвата, или директно безлихвен кредит, заради лоялността си към компанията. Което прави и фирмите за бързи кредити толкова предпочитани.

4. Обслужване по интернет по всяко време

Може да си поръчате онлайн кредит до заплата за броени минути, при това по всяко време на денонощието. Спестени са ви ангажиментите да посещавате банковите гишета и да чакате с дни за одобрение. Всичко става за минути.

Leave a Reply